KANGAL SUCUK %100 yerli besi

Ürünlerimizde kullanılan etin kaynağı sadece kendi çiftliğimizdir. Kullandığımız et doğal %100 yerli besi ve sağlıklı çiftlik danalarımızdan elde edilir.

Ürünlerimiz kendi et işleme tesisimizde işlenir. Kemik sıyırması ve sinirli et kullanılmaz. Dolum öncesi etin tüm sinirleri alınır.

Üretimi aşamasında sinirleri tamamen ayıklanmış etimiz kıyma haline getirilir, özel baharat karışımı ile karıştırılır.

Doğal dana bağırsağına dolum yapılır ve fırınlanır. 5-6 gün arasında dinlendirilir ve vakumlanır. Kangal sucuğu geleneksel çizgiyi koruyarak en kaliteli malzemeyi kullanarak hazırlıyoruz.

20 Eylül 2024

İlgili Terimler :

Instagram'da Bizi Takip Edebilirsiniz...

Bizimle ilgili tüm haber ve gelişmelerden haberdar olmak için Instagram’da takip edebilirsiniz.
@gocmenetmangal

TELEFON: 0536 654 3594

ADRES: AKÇATEKİR GİŞELER GİRİŞİ

HİZMET SAATLERİ: 7/24 HİZMETİNİZDEYİZ